Wie ben ik
Jeroen Fictorie.png

Mijn naam is Jeroen Fictorie. In januari 2005 ben ik Transparant Administratie begonnen, na een aantal jaren als assistent controller en assistent accountant gewerkt te hebben. Voor klanten klein en groot heb ik de volledige boekhouding verzorgd inclusief opstellen van de jaarrekening, de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verzorgd. Tevens ben ik actief geweest als interim finance professional voor onder andere FrieslandCampina, Gemeente Groningen en Agens International.

In 2010 zijn wij als gezin verhuisd naar Amman, Jordanië. Als finance manager ben ik van de zomer 2011 tot en met de zomer van 2014 verantwoordelijk geweest voor de financien van Operation Mercy, een Zweedse Christelijke Internationale NGO. Van de zomer van 2014 tot en met de zomer van 2021 ben ik verantwoordelijk geweest voor de financiën van een Christelijke Internationale school, Whitman Academy, in de rol van finance manager.

Al met al heb ik zo'n 20 jaar ervaring, nationaal en internationaal, met het voeren van boekhoudingen, verzorgen van verschillende belastingaangiftes (BTW, IB, VpB), (internationaal) financieel management en internationale handel (import/export).

In de tijd dat wij in Amman woonden, ruim 11 jaren, heb ik mijn klanten in Nederland online geholpen. Nu, sinds juni 2021, woon ik weer in Assen en kan ik dus weer gewoon van dichtbij ondersteuning bieden. Voor veel klanten is dit een groot pluspunt, dus bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.