Transparant

Administratie

Wie ben ik
Jeroen Fictorie.png

Mijn naam is Jeroen Fictorie. Sinds 2010 woon en werk ik in Amman, Jordanië als financieel manager. Eerst van een internationale hulporganisatie (Operation Mercy) en nu voor een Christelijke internationale school (Whitman Academy). In totaal heb ik bijna 20 jaren (internationale) ervaring met het voeren van boekhoudingen, verzorgen van verschillende belastingaangiftes (BTW, IB, VpB), (internationaal) financieel management en internationale handel (import/export).

Ik woon dus in Amman, Jordanië, maar dankzij de mogelijkheden van het internet kan ik een uitstekende dienstverlening leveren voor mijn klanten in Nederland. Communicatie gaat vooral per e-mail maar ook Skype, Teamviewer en WhatsApp zijn uitstekende mogelijkheden om vanuit Amman mijn klanten in Nederland te ondersteunen.

Elke zomer zijn we minimaal 5 weken en maximaal 9 weken in Nederland, een ideale gelegenheid om bij te praten met bestaande klanten en om nieuwe klanten te ontmoeten. Neem vooral contact  op om de mogelijkheden te bespreken! 

Goed om te weten is ook dat wij niet voor altijd in Jordanië zullen wonen. Op een gegeven moment is de kans groot dat we weer terug naar Nederland komen. Uw boekhouder zit dan weer op steenworp afstand maar met de huidige technieken maakt dat niet zo heel veel verschil.

In de tussentijd is het goed te weten dat wij nauw samenwerken met AWsupport in Ermelo. Direct contact is heel persoonlijk en dichtbij.