E-boekhouden

E-boekhouden

Bij Transparant Administratie maken we bij voorkeur gebruik van E-boekhouden. Dit platform is bij uitstek geschikt om de boekhouding digitaal in bij te houden. Het biedt  duidelijk overzicht en inzicht waarbij alle nodige gegevens op één plek in te zien zijn. Bovendien is het voor startende ondernemers in veel gevallen kosteloos te gebruiken. 

Wanneer gebruiken

Waar administratie alle gegevens van uw bedrijf omvat, is online boekhouden specifiek gericht op de financiële administratie. In E-boekhouden is alles bij te werken dat u op het gebied van boekhouding nodig heeft voor uw bedrijf. Dit betekent dat binnen dit platform informatie bij te houden, te rapporteren en voor u te vinden is over onder andere deze gebieden: 

  • Boekhouding
  • Facturering
  • Offertes en het opstellen hiervan
  • Urenregistratie
  • Relatiebeheer
  • Voorraadbeheer

Voordelen van online boekhouden

Maakt u nog geen gebruik van E-boekhouden? Online boekhouden is ook nuttig voor u. Omdat Transparant Administratie zelf in dit platform werkt, heeft u altijd duidelijk inzicht in de boekhouding en status van uw bedrijf. Bovendien is met E-boekhouden gemakkelijk de koppeling te maken tussen het boekhoudsysteem en andere systemen, zoals facturen en andere facetten van de administratie. 

De data is daarnaast overal toegankelijk. Hierdoor heeft u inzicht in uw bedrijf, waar u zich ook bevindt. Deze data is online opgeslagen, waardoor het niet mogelijk is deze te verliezen door bijvoorbeeld een computerprobleem of fysieke schade aan de papieren. Daarbij staan alle gegevens uiteraard veilig online bewaard. Online beveiliging is een van de belangrijkste onderdelen van online boekhouden; u kunt er dus vanuit gaan dat niemand ongevraagd bij uw data kan.  

Transparant Administratie

E-boekhouden is geen vereiste. Mocht u de wens hebben om in uw eigen omgeving de boekhouding bij te blijven houden, kan Transparant Administratie gebruikmaken van uw huidige methode. Mocht u meer willen weten over dit platform of over de diensten die wij kunnen leveren, horen we dit graag. 

Neem direct contact met ons op!

Ook interessant voor jou

Reviews

Als u prettig een goed administratiekantoor zoekt, moet u bij Transparant Administratie zijn!! Ik ben daar al meer dan 15 jaar klant en word altijd vriendelijk en direct geholpen. Met al mijn vragen kan ik daar terecht. Krijg snel antwoord en kom nooit voor verassingen te staan. De aangifte klopt en als er wat is wordt het ook voor mij opgelost. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met ze op te nemen. Voor zowel privé aangifte als voor bedrijven.

- Colinda Wolters - Borduurhuis Steenderen

In 2009 ben ik als zzp’er mijn autorijschool gestart. Jeroen heeft me geholpen om mijn administratie zo in te richten dat het efficiënt werkt voor ons beiden. Tot op heden verzorgt Transparant administratie nog steeds mijn W/V en jaarrekening en de belastingaangifte zakelijk en prive. Door de persoonlijke interesse van Jeroen is er een prettige samenwerking. Zelfs in de periode dat Jeroen in het buitenland werkzaam was liep de samenwerking uitstekend. Kortom een betrouwbare en prettige zakenpartner.

- Verkeersschool Alex Weverling

Neem nu contact
met mij op!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact op en kom langs voor een kennismakingsgesprek.